diumenge, 12 d’abril del 2009

Pastís de formatge

Recomanat per la Judit:

Per a 4 persones
Temps de preparació: 10 min + 20 min
Dificultat: Molt fàcil

Ingredients

  • 9 formatgets (Kiri o similar, o 1 tarrina de Philadelfia) o uns 200 g de formatge tipus Philadelphia
  • 2 iogurts de llimona (o 3 Iogurts naturals)
  • 2 o 3 cullerades de farina de blat de moro (maizena o similar)
  • 7/8 cullerades sucre
  • 3 o 4 ous

Preparació

  1. Triturar tots els ingredients junts
  2. Untar un recipient amb mantega, perquè no s'enganxi el pastís
  3. Posar 20 minuts al forn a 180°C
  4. Deixar refredar i ja està
http://ca.wikibooks.org/wiki/Receptes_de_cuina/Past%C3%ADs_de_formatge

3 opinions:

Cuinagenerosa ha dit...

hola!
no sé gaire com encapçalar aquest comentari perquè no sé si ets amic o amiga perquè no trobo el teu perfil al bloc, però una de les dues coses segur que l'ets perquè he arribat aquí en veure't entre els seguidors del meu bloc.
aquesta pàgina fa olor de nou però amb el temps veuràs que una de les coses que fan més il·lusió quan obres el teu propi bloc és veure que han arribat persones noves i que et visiten amb regularitat, fins que els consideres ja amigues. per això acabo de tenir una alegria en trobar-te entre els seguidors de 'cuinar és generós', i encara més quan he vist que has posat a la teva pàgina un enllaç a la meva.
només volia explicar-te això i donar-te'n les gràcies, i com no podia ser d'una altra manera, dir-te que pots comptar amb mi per al que necessitis, si et puc ajudar.
felicitats per aquest bloc gastronòmicomusical tan prometedor i fins ben aviat!

Coral Terpsicore ha dit...

Hola Manel!
Bé, tens raó en una cosa: som un i una, o molts i moltes! Aquest bloc pertany als cantaires de la Coral Terpsícore de Valls. Una de les activitats "extres" que hem fet aquest curs ha estat un mini-curs d'informàtica per als cantaires i se'ns va ocórrer que per poder practicar amb blocs una bona manera de poder compartir informació seria presentant receptes que ens agraden o que en algun moment hem pogut compartir en algun dinar o aconteixement.
La idea és que si els cantaires s'hi animen, tinguem a mà unes quantes receptes d'aquelles que sempre va bé tenir a mà i que en un moment donat ens poden ser útils, a part de poder compartir-les i si s'escau (que s'escau?!!) degustar-les junts!
Espero que tingui continuïtat, el teu bloc ens servirà de referència, així com altres enllaços que hem posat, per buscar receptes ben temptadores... Moltes gràcies pel teu comentari, segurament servirà per engrescar una miqueta més als cuiners i cuineres que tenim a la nostra coral.
Una abraçada i et seguim!
Anna
Coral Terpsícore

Mirall ha dit...

molt bè, "dona gust" comprovar que persones i/o entitats podem compartir coneixements, i perquè no, fer noves amistats.

Publica un comentari a l'entrada