100 g d'ametlles torrades
30 g d'avellanes torrades
4 o 5 tomàquets vermells escalivats
1 cabessa d'alls escalivats
80 ml d'oli
1/2 gotet de vinagre
1 pebrot sec (nyora) o pebre vermell dolç
sal i julivert
Preparació:
Triturar-ho tot al turmix i anar afegint oli fins a la textura destijada.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0iMtAnDSnlpID2Oqy_3hj8EYKMZCV4LxT0R5AMHAl64qr3L42PsQfOdSsHtKU5njEISE_ggZT3X2hnDrBocXsGimmT9Eg7lZ-ZEs7EqSVR_FqcrvTbrcmT1gCjJ8go498V728HFmfWv2Z/s200/salsa.jpg)
0 opinions:
Publica un comentari a l'entrada