diumenge, 12 d’abril del 2009

Pastís de pa de motlle

Una recepta ben senzilla per aquells que comencen a aprendre a cuinar...

Ingredients:

pa de motlle (tipus bimbo), maionesa (feta a casa...no val de pot!!!), tomaques, ous

Pel farciment:   pernil dolç, olives, tonyina, "tronquitos de mar"

Preparació:

  • Fer la maionesa
  • Treure les crostes del pa (sí sí, ara en venen sense crosta, però el preu no és el mateix!!!!vosaltres mateixos...)
  • Ratllar les tomates
  • Preparar el farciment: simplement es tracta de picar els ingredients ben petits i barrejar-los. (Podeu posar-n'hi d'altres, utilitzeu la imaginació i feu-ho al vostre gust...)
  • Finalment només es tracta de muntar-ho en un motlle: poseu una base de pa, unteu-hi tomata ratllada per sobre i després maionesa. A sobre, poseu-hi una capa de farciment. Torneu a posar una capa de pa i repetiu tota la operació. Acabeu amb una capa de pa. Poseu-ho a refredar a la nevera.
  • Quan estigui fred, desmotlleu-lo, el cobriu amb maionesa i el decoreu amb un ou bullit ratllat (o tallat a rodanxes) i unes olivetes.
PASTÍS DE PA

0 opinions:

Publica un comentari a l'entrada