Ingredients:
Coc de xocolata al microones:
Ingredients:
125 gr xocolata (150 gr de xocolata per fondre del nestle).
125 gr mantega
125 gr sucre
80 gr farina
50 gr nous (opcional)
1 cullaradeta de les de cafè de llevadura Royal
3 ous
3 cullerades soperes de llet
Preparació:
Es desfà la xocolata (al microones) i la mantega. Es baten tots els ingredients i es posen un un recipient apte pel microones previament untat amb mantega, tot i que si és un motlle de silicona no cal. Un cop tot batut si es volen trobar trossets de xocolata o nous, posar-los a trossets. Posar al microones 6 minuts (a uns 800W de potència) i després sense obrir el microones ho deixes reposar 5 minuts dins el microones.
Si voleu, també es pot decorar amb "lacasitos".
dissabte, 8 de gener del 2011
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 opinions:
Publica un comentari a l'entrada