Una recepta que ens envia l'Eva. Molt bona. L'inventor de la recepta és un crack. Si en teniu ocasió potser la podeu provar però jo no us la recomano, tot i que, ben mirat, és una recepta "anticrisi".
Ingredients:
Un pollastre.
Diversos xoriços.
Un forn per coure-ho tot.
Davantal per no esquitxar-se.
Diversos xoriços.
Un forn per coure-ho tot.
Davantal per no esquitxar-se.
Preparació:
- S'agafa el pollastre i se li posa una corbata.
- Se'l posa al millor forn de l'Ajuntament (al despatx principal)
- Se l'envolta de xoriços frescos.
- Es deixa que es facin al seu aire durant una temporadeta. No cal controlar el foc, es fa sol, de fet, com menys se'l vigili, millor.
- Ell sol i els xoriços anirant agafant el gust i s'aniran tornant "rics, rics, rics"!
** Sí, una petita broma a l'ordre del dia, i és que n'hi ha uns quants (i no són pocs, que el pollastre és la carn que més es ven), que s'han enriquit a costa dels altres.
Cantem, cantem... que qui canta, els mals espanta!!
Per cert, que si voleu, sí que hi ha una recepta de pollastre amb xoriç per internet (veure), i aquí sota podeu veure unes broxetes de pollastre i xoriç.. (ara mateix no vénen gaire de gust..).
Per cert, que si voleu, sí que hi ha una recepta de pollastre amb xoriç per internet (veure), i aquí sota podeu veure unes broxetes de pollastre i xoriç.. (ara mateix no vénen gaire de gust..).
(imatge extreta d'aquest blog: mi oasis)
0 opinions:
Publica un comentari a l'entrada