dijous, 5 de novembre del 2009

Pollastre al forn amb xoriç **

Una recepta que ens envia l'Eva. Molt bona. L'inventor de la recepta és un crack. Si en teniu ocasió potser la podeu provar però jo no us la recomano, tot i que, ben mirat, és una recepta "anticrisi".

Ingredients:
Un pollastre.
Diversos xoriços.
Un forn per coure-ho tot.
Davantal per no esquitxar-se.


Preparació:

  1. S'agafa el pollastre i se li posa una corbata.
  2. Se'l posa al millor forn de l'Ajuntament (al despatx principal)
  3. Se l'envolta de xoriços frescos.
  4. Es deixa que es facin al seu aire durant una temporadeta. No cal controlar el foc, es fa sol, de fet, com menys se'l vigili, millor.
  5. Ell sol i els xoriços anirant agafant el gust i s'aniran tornant "rics, rics, rics"!
** Sí, una petita broma a l'ordre del dia, i és que n'hi ha uns quants (i no són pocs, que el pollastre és la carn que més es ven), que s'han enriquit a costa dels altres. 
Cantem, cantem... que qui canta, els mals espanta!!

Per cert, que si voleu, sí que hi ha una recepta de pollastre amb xoriç per internet (veure), i aquí sota podeu veure unes broxetes de pollastre i xoriç.. (ara mateix no vénen gaire de gust..).

 

(imatge extreta d'aquest blog: mi oasis)



0 opinions:

Publica un comentari a l'entrada