Ingredients:
1 kg d'ametlla picada fina
800 g de sucre
350 g de patata bullida
4 rovells d'ou
1 pell de llimona ratllada
Preparació:
Mesclar tots els ingredients en una sola massa que quedi ben homogènia.
Mesclar tots els ingredients en una sola massa que quedi ben homogènia.
Fer diferents parts de la massa segons si es volen fer de coco, cacao (xocolata), cafè, normals... (jo només n'he fet de pinyons, coco i cacao en pols... per no haver de provar-ne de tantes maneres!!).
Guarnicions: ratlladura de coco, sucre en pols fina (sucre glacé), fruita confitada, codonyat, pinyons, ametlles picades... Si se li vol donar un color daurat i brillant, pintar els panellets amb rovell d'ou per sobre. Queden especialment bé així els de pinyons. Aquests s'enganxen bé si es passa el panellet per clara d'ou (ara que, si en torno a fer l'any vinent, directament els passaré per rovell d'ou i a veure què tal).
Si el forn està calent a uns 180º amb uns 6-8 minuts haurien d'estar fets, s'ha controlant el temps. A la cuina de casa ma mare és tot un misteri l'estona que s'hi han d'estar... opinions per a tots els gustos, que si estan, que si no... sigui com sigui, van quedar molt bons.
Cuiners/eres de la coral, si teniu versions diferents i les voleu compartir, afegir o el que sigui, ja ho sabeu! segur que hi deu haver tantes receptes i proporcions de panellets com cantaires :D. Jo no n'havia fet mai com a xef, i ens ho hem passat molt bé amb els nebots i el petit fent-los, han quedat prou bé!
Bon profit!
Anna
Aquesta és la foto dels panellets de la Candela en representació dels panellets musicals de la coral.
Fan molt de goig!!
1 opinions:
A més de fer goig, tothom ha dit que eren bonissims, i si amb les noves tecnologies es pogués sentir la olor.....
Publica un comentari a l'entrada