ARRÒS AMB LLET
Recepta procedent d'Espanya, poc freqüent a casa nostra, però molt bona, fàcil i nutritiva - calories incloses - .
I N G R E D I E N T S :
1 litre de llet
5 cullerades soperes, generoses , d'arròs
5 cullerades rases de sucre
1 pell de llimona
1 branca de canyella
canyella en pols
E L A B O R A C I Ó:
Bullir l'arròs en un litre de llet amb el sucre i aromatitzada amb la branca de canyella i la pell de llimona, durant 20 minuts, aproximadament.
Vigilar que no s'enganxi, anant remenant i que no vessi amb l'ebullició.
A continuació, posar-lo en una safata , espolsant-hi per sobre la canyella, en pols.
Es pot servir calent, tebi o fred de nevera.
A mi m'agrada, fred.
Rosa Bosch, soprano
--
Coral Terpsícore
www.coralterpsicore.org
0 opinions:
Publica un comentari a l'entrada