dimecres, 1 d’abril del 2009

Arròs amb llet


 

ARRÒS AMB LLET



Recepta procedent d'Espanya, poc freqüent a casa nostra, però molt bona, fàcil i nutritiva - calories incloses - .




I N G R E D I E N T S :


1 litre de llet

5 cullerades soperes, generoses , d'arròs

5 cullerades rases de sucre

1 pell de llimona

1 branca de canyella

canyella en pols



E L A B O R A C I Ó:


Bullir l'arròs en un litre de llet amb el sucre i aromatitzada amb la branca de canyella i la pell de llimona, durant 20 minuts, aproximadament.

Vigilar que no s'enganxi, anant remenant i que no vessi amb l'ebullició.

A continuació, posar-lo en una safata , espolsant-hi per sobre la canyella, en pols.

Es pot servir calent, tebi o fred de nevera.

A mi m'agrada, fred.





Rosa Bosch, soprano





--

Coral Terpsícore
www.coralterpsicore.org

0 opinions:

Publica un comentari a l'entrada