dijous, 30 d’octubre del 2014

Panellets

Ingredients:
1 kg ametlla fina picada (àrea de Guissona)
900 g sucre
2 ous: 1 ou sencer i 1 clara per la massa (l'altre rovell per guarnir amb els pinyons)
ratlladura de llimona
1 patata bullida

Amb aquesta massa :
- panellets de pinyons: amb 150 g de pinyons amb la massa i el rovell d'ou amb una mica de sucre i aigua surten uns 20 panellets de pinyons.
- panellets variats amb guarnicions
- panellets de xocolata: no fer-ho amb nocilla (la massa s'estova) sinó amb xocolata amb pols
- panellets de cafè

Panellets de coco: sense afegir-hi massa de l'altra: 100 g de coco + 80 g sucre + 1 ou

* amb aquestes quantitats dels ingredients + les quantitats dels panellets de coco surten uns 90 panellets (unes 4 safates de tamany A4, veure fotos)


Preparació:

Compra d'ingredients: ametlla picada / coco: en agrobotigues (cooperativa) o àrea de Guissona, fruiteries... a l'àrea de Guissona el novembre de 2014 1 kg d'ametlla va costar uns 12€).

Mesclar tots els ingredients i deixar reposar almenys unes 6 hores.
Coure al forn 10 minuts amb ventilador a 210º.



Panellets 2014


0 opinions:

Publica un comentari a l'entrada