Aquesta és la recepta de la padrina... fins i tot l'olla a pressió és encara la que feiem servir llavors :-) (Anna)
Ingredients (per a quatre persones)
Faves (una mica més d'un quilo de faves pelades, uns 3,300 de faves per estavellar)
Una ceba
Alls
Botifarra negra / cansalada / llonganissa
Dues fulles de llorer
Un trosset de branca de canyella (4 dits d'ample)
Herba de santa maria o menta
Sal
Conyac
Preparació:Posar tots els ingredients a l'olla a pressió amb l'oli... afegir les faves i un cop hi siguin, mullar-les amb conyac. Sacsejar l'olla per no remenar-les gaire. Quan ja surti vapor de l'olla per la vàlvula, deixar-ho durant 7 minuts de cocció i llestos!
dimarts, 22 d’abril del 2014
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 opinions:
Publica un comentari a l'entrada