400 g de cigrons cuits (s'inclou cocció dels cigrons)
2 cullerades soperes de crema de sèsam (tahina - a les carnisseries islàmiques) o 2 cullerades de sèsam.
2 cullerades de suc de llimona (1 llimona)
sal
pebre vermell dolç (1 cullerada per la crema, 1 polsim per sobre, o julivenrt, per sobre)
crostons de pà
opcional: 1 cullerada de comí mòlt i 2 alls picats
Preparació:
Cocció dels cigrons:
Deixar els cigrons en remull durant 12 h amb una cullerada de bicarbonat (o sal) i canviar l'aigua abans de coure'ls.
Si els cigrons han estat en remull, coure'ls durant 35-40 minuts a l'olla normal amb uns grans de pebre i 2 fulles de llorer.
Per l'hummus:
Batre tots els ingredients i modificar la textura afegint més cigrons si la textura és clara o aigua de coure els cigrons si la textura ha quedat massa espessa.
Servir amb bastonets de pa torrat tipus aperitiu.
font de la imatge: enllaç
0 opinions:
Publica un comentari a l'entrada