LA MONA DE PASQUA
INGREDIENTS:
-6 ous
-250 g farina
-250 g sucre
-1cullerada de llevat
GUARNIMENT:
-melmelada de préssec
-fruites confitades:cireres,meló, síndria, peres i taronges.
-figures de xocolata
-mantega
PROCEDIMENT PER FER EL PA DE PESSIC:
Es separen les clares dels rovells d'ou. Es col.loquen en un vol i s'hi afegeix el sucre. Es remena fins que es forma un massa ben fina.
En un altre vol es posen les clares i es munten a punt de neu.
Ara, al vol dels rovells hi afegim les clares i ho remenem a poc a poc.
Seguidament hi afegim la farina i ho barregem tot suament.
Agafem una plata rodona untada de mantega i tirem tota la pasta anterior,i la col.loquem al forn a 160 graus durant 25 minuts.
PROCEDIMENT PER FER EL GUARNIMENT:
Tallem el pa de péssic pel mig (horitzontalment) i hi posem la melmelada ben escampada.
Pel damunt ho la untem de mantega i pels costats de melmelada .
Posem les ametlles pel voltant del pa de péssic, i la fruita a sobre, fent alguna forma (flors...)
.Per acabar hi col.loquem la figura de xocolata.
Coral Terpsícore
www.coralterpsicore.org
0 opinions:
Publica un comentari a l'entrada