dijous, 16 d’abril del 2009

Massa per fer pizza


Ingredients:
250 g de farina
1 culleradeta de cafè de sal
125 -150 ml d'aigua tèbia (una mica més del doble d'aigua que de farina)
3 cullerades soperes d'oli
1 culleradeta de llevadura en pols o llevadura fresca segons les indicacions.

Preparació:
Posar els ingredients en un bol i mesclar-los tots amb les mans, afegint l'oli al final. És molt relaxant fer la massa i jugar-hi. Si teniu una panificadora (em consta que n'hi ha algunes entre els/les cantaires), nosaltres ho hem provat i t'estalvies el pas d'amassar-ho i agafa una textura diferent, com a més fina. Va a gustos.

La massa s'ha de deixar reposar 25-30 minuts en un lloc a temperatura ambient perquè creixi la massa, tapant el bol amb un drap.

Amb el "corró de cuina" aplanem la massa per fer-la el gruixuda o prima que vulguem, fem el farciment "ad libitum" (=al gust de qui ho interpreta) i ho posem a 240º uns 20-25 minuts.

Que vagi de gust!
Anna i Josep (el chef de les pizzes de casa nostra)

0 opinions:

Publica un comentari a l'entrada