dijous, 23 de juliol del 2015

Gaspatxo de síndria

Per si algun dia et surt una síndria poc gustosa o fa dies que la tens i no et ve massa de gust... o simplement per beure't un refrescant i vitaminat gaspatxo sense cogombre ni pa...

La vaig provar de fer aquests dies que feia tanta calor i està boníssim!!!

Ingredients:
  • 600 grams de tomàquet madur pelat (si pot ser, tomàquet en branca) (unes 4 tomaques). Treure les llavors si es vol.
  • 500 g de síndria (1/4 aprox.)
  • 35 g de ceba (1/8 part)
  • 40 g pebrot verd (1/3 part d'un pebrot llarg d'un pam)
  • 1 gra d'all petit
  • 1 cullerada sopera d'oli d'oliva
  • 2-3 cullerades de vinagre (al gust)
  • 2-3 culleradetes petites de sal


Preparació:Triturar-ho tot, posar-ho a la nevera... i llestos ;-)

Font d'informació de la recepta: http://javirecetas.hola.com/gazpacho-de-sandia/




0 opinions:

Publica un comentari a l'entrada