Ingredients:
Un paquet de seità envasat (en venen a l'Esclat, per exemple). Deu ser d'uns 400g. Dóna per 3-4 persones.
Xampinyons
Ceba
50-100 ml nata líquida descremada.
caldo que tinguem o aigua + pastilla caldo...
Espècies al gust: orenga, pebre...
Sal, oli...
Preparació:
Sofregir la ceba amb poc oli. Quan està rosseta afegir-hi els xampinyons i una mica de sal. Afegir el caldo o una pastilla desfeta i aigua, per cobrir els xampinyons i la ceba. Deixar-ho uns minuts que arrenqui el bull. Afegir la nata líquida i el seità laminat, com si fossin tallets de llom. Condimentar al gust. Si cal, afegir més aigua perquè cobreixi els tallets de seità. Deixar-ho coure tot junt fent xup-xup durant 5-10 minuts i llestos!
Aquest és l'aspecte que tenia en cuinar-ho.
0 opinions:
Publica un comentari a l'entrada